Botoşani: Ştefan Apostol vrea o victorie cu Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Ştefan Apostol vrea o victorie cu Giurgiu
Botoşani: Ştefan Apostol vrea o victorie cu Giurgiu

După ce în prima etapă FC Botoşani a câştigat cu scorul de 3-0 la masa verde meciul contra formaţiei Gloria Buzău, mâine elevii lui Ştefan Apostol vor întâlni pe teren propriu formaţia Dunărea Giurgiu.

FC Botoşani va debuta mâine pe teren propriu în noua ediţie de campionat, urmând să întâlnească formaţia Dunărea Giurgiu. Partida este programată să se dispute pe stadionul Municipal, începând cu ora 11.00 iar preţul unui bilet este de 5 lei.

Înaintea acestei partide, Ştefan Apostol antrenorul principal al FC Botoşani s-a arătat încrezător în şansele echipei de a obţine victoria dar îngrijorat de evoluţiile elevilor săi din ultimele două meciuri amicale pierdute cu 4-0 şi 1-0 în faţa formaţiilor de liga a III-a Laminorul Roman şi Rapid CFR Suceava.

"Vom juca ofensiv. Avem mare nevoie de victorie şi de aceea trebuie să atacăm. Vom întâlni o echipă care vine după un joc pierdut nemeritat cu 3-0 pe propriul teren şi care are o serie de jucători cu experienţă. Dunărea Giurgiu este o echipă matură care ne poate pune probleme. Eu sper ca sâmbătă la ora 10.00 să trimit în teren cea mai bună echipă posibilă şi care să obţină cele trei puncte ", a spus Ştefan Apostol. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite