Gerul închide şcolile din Botoşani. Sute de elevi nu fac ore toată săptămâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, a fost pus lacătul pe Şcoala cu clasele I-VIII din localitatea Mihălăşeni. Sobele sunt vechi şi nu fac faţă gerului cumplit. Aşa că elevii vor sta acasă toată săptămână.

Cererea directorului şcolii Mihălăşeni a fost aprobată de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani. „ Copiii vor sta acasă toată săptămâna. Nu sunt condiţii optime pentru desfăşurarea cursurilor la această şcoală", a declarat Daniel Botezatu, inspector general adjunct IŞJ Botoşani.

Tot din cauza gerului cursurile au fost reduse la Şcoala Ibăneşti unde se învaţă în două ture. Astfel orele vor începe la ora 9.00 şi se vor încheia la ora 16.00. La Şcoala generală Cristineşti, cei aproape 100 de elevi navetişti din satele limitrofe nu vor veni nici astăzi la orepentru că microbuzul şcolar nu a fost reparat. „ Maşina este în service la Suceava. Este posibil ca până diseară să fie reparată iar transportul să fie reluat de mâine dimineaţă", a mai spus Botezatu. Zilnic directorii şcolilor trebuie să raporteze care este situaţia şi să decidă dacă pot fi desfăşurate ori nu cursuri.  

În această dimineaţă la Botoşani s-au înregistrat -18 grade Celsius.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite