Gafă la recensământ: chiriașii ANL au fost săriți de la recenzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANL Bucovina
ANL Bucovina

Cartierul ANL Bucovina a fost omis la recensământ. Autoritățile locale au aflat acest lucru abia ieri când și-au dat seama că din zona respectivă nu au venit date cu privire la recenzare. Acesta, însă, nu este singurul caz. Vezi aici unde s-au mai făcut omisiuni.

Reprezentații Primăriei Botoșani și-au dat seama abia ieri de faptul că din zona ANL Bucovina nu vin date din teren cu privire la recenzare. În urma verificărilor, aceștia au constatat că, la sectorizare, cartierul ANL Bucovina a fost omis. Situația a fost remediată în regim de urgență, mai spun autoritățile, în zonă fiind trimiși mai mulți recenzori pentru a prelua datele necesare.

"Încă nu știm ce s-a întâmplat acolo. Când ne-am dat seama că nu ne vin date din cartierul ANL Bucovina, ne-am deplasat personal și am constatat că recenzorii nu fuseseră acolo. Am rezolvat problema și acum recenzorii își fac treaba și acolo" a declarat Ioan Apostu, secretarul Primăriei Botoșani.


Totodată, acesta a mai precizat că a mai fost omis de la recenzare un bloc cu 80 de apartamente de pe Aleea Donici, iar pe strada George Enescu, în locul unui bloc cu cinci scări a fost trecută, la sectorizare, o singură casă.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite