Botoşani: Caravana ,,Adevărul,, a ajuns pe Pietonalul Unirii( GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Caravana ,,Adevărul,, a ajuns pe Pietonalul Unirii( GALERIE FOTO)
Botoşani: Caravana ,,Adevărul,, a ajuns pe Pietonalul Unirii( GALERIE FOTO)

Cărţile se vând ca pâinea caldă. În mai puţin de două ore , botoşănenii au cumpărat cărţi în valoare de 5000 de lei.

Botoşănenii au luat cu asalt Caravana Adevărul care a sosit în această dimineaţă la ora 8.00 pe Pietonalul Unirii. Colecţia,, 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă,, este la mare căutare. 

 ,, Mi-am dorit să ajungă Caravana Adevărul în Botoşani pentru că nu reuşeam să găsesc cărţile la chioşcuri. Am cumpărat toată colecţia ,, Pictori de geniu,, şi mi-am completat celelalte colecţii. Am investit 250 de lei dar sunt fericită. Sunt cărţi bune pe care trebuie să le avem cu toţii în bibliotecă iar preţurile sunt foarte bune,, a spus Tamara Dughilă economist.

În primele două ore de la deschidere, s-au vîndut cărţi în valoare de 5000 de lei,, Se cumpără îndeosebi cărţile din colecţia verde şi pictorii. Botoşănenii nu trebuie să îşi facă griji  pentru că avem aproape 4000 de volume din toate colecţiile.,, a spus Bogdan Ilie, responsabil vânzări.

Toate colecţiile Adevărul au fost aduse la Botoşani. Aproape 4000 de cărţi  din colecţiile  ,,100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă,, cărţile din ediţia de lux ,, Pictori de geniu,,  ,,  poveştile ,, Disney Clasic,, din seria ,, Biblioteca Adevărul pentru copii,, pot fi achiziţionate astăzi şi mâine în intervalul 8.00-20.00 direct de la Caravana Adevărul . De asemenea, pasionaţii de filme pot achiziţiona dvd-uri din colecţiile „Louis de Funes”, Brigada Diverse” şi alte filme consacrate.
Caravana Adevărul a poposit ieri şi la Dorohoi unde s-au vândut cărţi în valoare de 4000 de lei.

Recordul pe Moldova a fost atins zilele trecute la Neamţ unde s-au înregistrat încasări de 20 de mii de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite