Botoşani: UPDATE: Alina Suru ,, A intrat în pământ, s-a dus la cer. Nu ştiu unde e copilul meu! ,, La patru zile de la dispariţie, fetiţa de doi ani nu este de găsit.( GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: UPDATE:  Alina Suru ,,  A intrat în pământ, s-a dus la cer. Nu ştiu unde e copilul meu! ,, La patru zile de la dispariţie, fetiţa de doi ani nu este de găsit.( GALERIE FOTO)
Botoşani: UPDATE: Alina Suru ,, A intrat în pământ, s-a dus la cer. Nu ştiu unde e copilul meu! ,, La patru zile de la dispariţie, fetiţa de doi ani nu este de găsit.( GALERIE FOTO)

O armată de oameni o caută pe Denisa, fetiţa din localitatea Cordăreni, dispărută vineri dimineaţă din curte. Sătenii sunt convinşi că minora  este moartă.

astăzi ora 14.00

Mai bine de o sută de oameni o caută la această oră pe Denisa. Poliţişti, jandarmi, voluntari şi săteni au întors satul pe dos în căutarea fetiţei de doi ani care a dispărut în urmă cu patru zile.,, Nu avem nici un indiciu deşi o căutăm de vineri,, a declarat cms. Manuela Ieremie, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Nici aparatul de termoviziune folosit pe timpul morţii, nici câinii antrenaţi special pentru asemenea misiuni nu i-au ajutat pe poliţişti. ,, A intrat în pământ, s-a dus la cer... Nu ştiu unde e copilul meu,, a spus Alşina Suru, mama Denisei.

După patru zile de căutări, anchetorii fac legătură între acest caz de dispariţie şi cel de acum doi ani de la Săveni când  un băieţel de doi ani, Marian Iordache, din localitatea Hăneşti a fost răpit de concubinul mamei sale, ucis, mutilat şi aruncat într-o fântână de la marginea oraşului. ,, Aceste două cazuri seamănă izbitor. Sperăm până în ultima clipă că fetiţa trăieşte,, a mai spus purtătorul de cuvânt IJP Botoşani. 

 duminică ora 12.00

Căutările în cazul Denisei- Gabriela Surdu continuă în localitatea Cordănereni. Forţele de ordine au periat toată zona, au verificat  latrinele, canalizările şi iazurile din apropiere.  Fiecare sătean a fost interogat de către anchetatorii care nu reuşesc să dea de fetiţa de doi ani dispărută vineri dimineaţă din curte.

Ultima persoană care a văzut-o pe minoră în viaţă este mătuşa sa care suferă însă de un handicap psihic şi nu poate oferi prea multe informaţii poliţiştilor. Aceştia nu exclud varianta ca fetiţa să fi fost ucisă de animale sau să fi murit de frig. Şi varianta răpirii copilului este luată acum în calcul de către anchetatori.

Mama Denisei va fi trasă la răspundere pentru că şi-a lăsat copilul în grija unei persoane bolnavă psihic.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite