Fugit de lege, trimite cereri Tribunalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Cuciureanu a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru înşelăciune
Constantin Cuciureanu a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru înşelăciune

Omul de afaceri Constantin Cuciureanu este dat în urmărire generală, dar dă semne de viaţă în scris

Dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră de zece zile, omul de afaceri botoşănean, condamnat la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune, a trimis o cerere prin care solicită amânarea executării pedepsei pe motiv că este bolnav. Nimeni nu ştie cine a depus această cerere la registratură şi unde se află Constantin Cuciureanu.


Solicitarea este întocmită şi semnată de Constantin Cuciureanu, care aşteaptă un răspuns la imobilul din Botoşani unde au descins mascaţii, dar nu l-au găsit pentru punerea în executare a pedepsei.


Nimeni nu ştie de unde a scris Cuciureanu această cerere şi cine l-a ajutat să o înregistreze la Tribunalul Botoşani. „Cererea este înregistrată şi s-a dat termen de soluţionare 27 noiembrie. Nu ştim cine a depus actul. Ştim că este întocmit şi semnat de Constantin Cuciureanu, care solicită amânarea executării pedepsei din motive medicale“, a declarat Dorica Ţurcanu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Botoşani.


Omul de afaceri, condamnat la şase ani de închisoare cu executare, a omis să precizeze în cerere unde se află în momentul de faţă, mai ales că este căutat de poliţiştii din întreaga ţară. „Adresa pentru citaţie este locuinţa sa din Botoşani, de pe strada Popa Şapcă“, a mai spus Dorica Ţurcanu. La această adresă au descins trupele speciale pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedesei, dar Constantin Cuciureanu n-a fost găsit. Omul de afaceri botoşănean a fost condamnat, pe 18 octombrie, la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune, într-un dosar privind afaceri ilegale cu cupoane agricole.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite