Frigul bagă copiii în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul virozelor a început. Temperaturile scăzute din acest weekend au adus zeci de copii la doctor. Numai în această dimineaţă peste 60 de copii au necesitat consultaţii de specialitate şi chiar internarea în spital, din cauza afecţiunilor respiratorii. Medicii se aşteaptă şi în zilele următoare la un val de consultaţii, mai ales că vremea continuă să fie rece, spun meteorologii.

Ultimele zile cu temperaturi scăzute au afectat deja zeci de micuţi din Botoşani. De dimineaţă, peste 60 de copii au ajuns la spital cu diferite afecţiuni respiratorii, unii dintre ei necesitând chiar internarea.

Preşcolarii sunt cei mai afectaţi în această perioadă, spun medicii pediatri. „E adevărat că predomină preşcolarii şi şcolarii, în special cei care fac parte dintr-o colectivitate. Dar avem şi mai mici, aceştia fiind cei care au contact cu fraţii lor mai mari" precizează dr. Iuliana Kadar, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Botoşani. Medicii se aşteaptă la un val de consultaţii şi în zilele următoare, mai ales având în vedere că vremea nu pare să se îmbunătăţească curând.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite