„Fratricid” pe gazon, fraţii Bordeanu s-au bătut pe puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul din etapa a doua dintre Victoria Brăneşti şi FC Botoşani a constituit o premieră pentru fraţii Bordeanu. Fiii regretatului portar din anii '80 ai CS Botoşani au evoluat pentru prima dată în carieră ca adversari într-un meci oficial.

Alin a apărat poarta brăneştenilor, iar Valeriu, fost jucător la Rapid, Craiova, Urziceni, Dianmo şi Steaua, ca mijlocaş la botoşăneni. Învingător  a terminat partida Alin, a cărui echipă s-a impus clar cu 3 - 0. Bucuria sa a fost însă una reţinută tocmai pentru că şi-a bătut fratele, dar şi fosta echipă din oraşul natal. „Nu pot să mă bucur ca după o victorie, dar acesta este fotbalul, aceasta ne este meseria şi trebuie să o respectăm", a mărturisit goalkeeperul fostei divizionare A.  Foştii coechipieri de la Botoşani nu i-au pus probleme deosebite.

„Au stat bine în teren, dar nu au avut forţă ofensivă. Nu ştiu dacă au avut un şut pe poartă", a afirmat Alin Bordeanu, care a recunoscut că nu se aştepta la o victorie atât de facilă. El rămâne astfel neînvins în meciurile cu roş-alb-albaştrii deoarece nici în ediţia de campionat 2009/2010, când a evoluat în compania FC Botoşani, nu a primit gol. Victoria Brăneşti a obţinut în faţa FC Botoşani prima victorie din acest sezon, după ce săptămâna trecută a pierdut în prima etapă, iar marţi a fost învinsă şi în Cupa României.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite