Fotbal: FC Botoşani a început cu stângul returul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Cristi Popovici au pierdut 1-2 pe teren propriu în faţa formaţiei Farul Constanţa.

Singurul gol al echipei FC Botoşani a fost marcat de Clement Pălimaru la una din puţinele erori ale defensive constănţenilor. FC Botoşani nu a arătat nici pe departe forma bună din turul campionatului când era o echipă redutabilă pe teren propriu şi care marca multe goluri. Fundaşul Daniel David a avut o evoluţie mult sub aşteptări şi împreună cu Cherecheş pot lua titlul de cei mai slabi jucători din meciul de ieri.

„Au fost trei moment importante ale jocului. Au venit să se apere şi la prima ocazie au reuşit să înscrie. Un al doilea moamnet este cel în care Patache a fost eliminat. El susţine ca nu şi-a lovit adversarul. Am rămas în zece oameni înainte de pauză. A urmat al treilea moment când Cherecheş a scăpat practic mingea şi a devenit 2-1", a declarat Cristi Popovici.

Tehnicianul Farului Constanţa a recunoscut la finalul partidei că nu se aştepta la o victorie pe Municipal.

„Ştiam că Botoşaniul are o echipă foarte bună. Atu-ul nostru a fost apărarea. Am avut şi şansă. Am marcat repede, dar au contat şi eliminările gazdelor. Au suiferit la relaţiile de joc. După trei etape Botoşaniul va pune mari problem oricui", a declarat Gheorghe Butoiu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite