Fost bodyguard bătut crunt cu bâtele de membrii unei găşti de cartier din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Iulian Apostol a ajuns la Urgenţe cu multiple traumatisme
Ionuţ Iulian Apostol a ajuns la Urgenţe cu multiple traumatisme

Un fost bodyguard de la un club din Botoşani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bâtele de trei membri  din temuta gaşcă "Spicul".

Ionuţ Iulian Apostol (21 ani) a suferit multiple traumatisme pe corp şi la cap şi nu este exclus ca medicii botoşăneni să-l transfere la Spitalul de Neurochirugie Iaşi.

Tânărul a fost bătut ziua în amiaza mare, în jurul orei 16.30,  chiar în faţa blocului unde locuieşte şi în prezenţa soţiei sale, care este şi însărcinantă.

"Când am ajuns în faţa blocului, mi-au tăiat calea cu maşina.  Aveau bâte de baseball  şi bastoane telescopice şi s-au năpustit pe mine.  Am încercat eu să fug, dar degeaba. Vlad Timofte mi-a dat cu bâta  şi am căzut ca secerat. După asta Timofte şi cu Bâlbă m-au lovit cu bâta şi bastonul telescopic în cap şi peste coaste. Ciprian Hasan nu cred că avea nimic în mână, dar a dat şi el în mine. După ce m-au lovit pe mine au ajuns-o din urmă  în casa scării pe soţia mea şi au  îmbrâncit-o şi pe ea. Soţia nu a fost lovită tare, dar este însărcinată şi s-a speriat. ", spune Ionuţ Apostol.

Fostul bodyguard susţine că a la mijloc ar fi vorba de o răzbunare pentru că în urmă cu câţiva ani ar fi avut un conflict cu tatăl lui Vlad Timofte.  

Poliţia a demarat cercetări în acest caz. Nu este pentru prima dată când cei acuzaţi că l-au bătut pe fostul bodyguard sunt cercetaţi de Poliţie pentru comiterea unor agresiuni.

Citeste si:

 „Măcel" la discoteca Fun City (GALERIE FOTO)

Unul din membrii găştii Spicu a fost arestat. Restul sunt cercetaţi în libertate

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite