Florin Ghiorghiţă a propus Consilului Local Botoşani să îi dea titlul de cetăţean de onoare lui Ştefan Florescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Florescu
Ştefan Florescu

Consilierii locali ai municipiului Botoşani au votat ieri în unanimitate proiectul de Hotărâre care îl face pe Bogdan OTA, pianist şi compozitor, botoşănean apreciat pentru talentul său în toată lumea, cetăţean de onoare al oraşului.

Fiul doctorului Ota de la Spitalul „Mavromati", s-a făcut remarcat la emisiunea „Norvegienii au talent", unde i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului, dar şi pe telespectatorii ţării amintite.

Păstrând contextul, fostul viceprimar al municipiului Botoşani,Florin Ghiorghiţă, a propus Executivului Primăriei şi colegilor săi consilieri ca Ştefan Florescu şi Cosmin Agache, care s-au făcut remarcaţi la „Românii au talent" să fie făcuţi cetăţeni de onoare. 

„Am fost de acord cu acordarea titlului de cetăţean de onoare pentru Bogdan Ota, dar să discutăm aceeaşi variantă şi pentru Ştefan Florescu şi Cosmin Agache, care ne-au reprezentat oraşul cu cinte la acest concurs", a spus Florin Ghiorghiţă. Ca să mai salveze situaţia, consilierul Paul Onişa l-a propus la rândul său pentru această distincţie pe Ovidiu Cernăuţeanu, care s-a remarcat la Eurovision.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite