Florescu de la „Românii au talent” pleacă la Praga pe banii primarului de Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Florescu vrea să câştige Campionatul Mondial de Freestyle Football
Ştefan Florescu vrea să câştige Campionatul Mondial de Freestyle Football

Tânărul a muncit pe litoral dar nu a reuşit să strângă bani de drum până în Cehia unde va reprezenta România la turneul "World Freestyle Football Championship". Primarul a băgat mâna în buzunar ca să îl ajute să îşi împlinească visul.

Cei 3000 de euro, încasaţi de pe urma prestaţiei de la „Românii au talent" s-au dus cât ai zice peşte, spune Ştefan Florescu, care şi-a ajutat tatăl, şi-a cumpărat o cameră video, un laptop, un aparat de fotografiat şi cam atât. În ultimele două luni a muncit pe litoral să pună bani deoparte 1000 de euro pentru drumul în Cehia, unde va reprezenta România la turneul "World Freestyle Football Championship" şi celelate cheltuieli necesare pregătirii sale. „ Ce câştigam , dădeam pe masă şi  cazare. Am nevoie de măcar 1000 de euro pentru că trebuie să îmi plătesc drumul şi cazarea pentru cele patru zile", a spus Ştefan Florescu care a căutat sprijin la autorităţile locale.

Impresionat de dorinţa lui Ştefan de a câştiga marele premiu, primarul municipiului Botoşani s-a oferit să îl ajute. . „ Îi voi oferi o parte din banii necesari din propriul buzunar pentru că sunt convins că are talent şi va reuşi să se afirme", a spus Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoşani.

Mâine dimineaţă, Ştefan Florescu va pleca la Praga şi va începe pregătirile pentru marele turneu la care participă cei mai buni freestyleri din lume. " Cei mai mulţi concurenţi sunt din Polonia, dar vor veni şi din Africa de Sud, Nigeria sau USA. Sunt mulţi foarte bine pregătiţi şi cu experienţă în astfel de competiţii. Sper să reuşesc să conving publicul cu numărul pregătit de mine", a spus Ştefan Florescu care a mai precizat că acest concurs nu se bazează pe spectacol ci pe tehnici sportive.

Premiul cel mare este de 5000 de euro. Recunoaşterea internaţională a talentului său şi posibilele contracte de colaboare sunt adevărata miză.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite