Florescu de la „Românii au talent” a plecat la Praga cu frunza lui Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul jongleur promoveze brand-ul naţional la marele campionat de freestyle fotball care are loc zilele acestea în capitala Cehiei. Echipamentul cu noul logo naţional, cu care a intrat astăzi în concurs, şi l-a cumpărat singur din banii câştigaţi pe litoral.

Ştefan Florescu şi-a făcut astăzi apariţia în faţa arbitrilor internaţionali într-un tricou şi un short înscripţionate cu simbolurile brandului de ţară, frunza şi sloganul "Explore the Carpatian Garden" , şi cu trei mingi sub braţ.

Tânărul botoşănean , care reprezintă în premieră  România la World Freestyle Football Championship, vrea să promoveze ţara noastră în întreaga lume. „ Şi-a cumpărat echipamentul de banii săi, câştigaţi din reprezentaţiile făcute la Costineşti. A vrut să se distingă printre sutele de concurenţi veniţi din întreaga lume. Mulţi dintre ei nici măcar nu ştiu unde este România pe hartă dar îşi vor aminti frunza când vor căuta pe internet ţara noastră", a spus Florentin Florescu, tatăl lui Ştefan.

Tânărul a urcat aseară pe scena concursului şi a făcut prima reprezentaţie. Mai are de trecut două probe pentru a fi cât mai aproape de premiile puse în concurs.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite