Botoşani: Flagrant organizat de jandarmi şi poliţişti (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei ore, jandarmii şi poliţiştii au supravegheat o maşină în care se aflau ţigări şi alcool de contrabandă.

Când proprietarul a revenit la autoturism, el a fost luat la rost de oamenii legii.Ţigările şi alcoolul, destinate vînzării pe piaţa neagră, au fost descoperite de o patrulă mixtă format din jandarm şi poliţist. Aceştia se aflau în timpul serviciului, în zona Pieţii Centrale şi au observat un autoturism parcat, în interiorul căruia se puteau vedea mai multe pachete de ţigări şi sticle cu alcool, motiv pentru care au supravegheat discret maşina din parcare.

“După aproximativ trei ore, doi bărbaţi au deschis maşina încercând să plece din parcare dar, imediat au fost opriţi de cei doi subofiţeri, care le-au solicitat documente justificative pentru ţigările şi alcoolul pe care-l aveau în maşină”, a precizat căpitanul Cristian Niţuleac, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani.
Cei doi au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Botoşani, unde nu au putut prezenta nici un act de provenienţă a mărfii. Tigările şi alcoolul au fost confiscate, iar proprietarul bunurilor s-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite