Fiscul îl execută pe politicianul cu fetiţele de la PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afacerile fostului lider al organizaţiei municipale de tineret a PDL au intrat în atenţia Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP).

Instituţia a declanşat procedura de executare silită în cazul SC HMV Group Construct SRL, la care Marian Verenciuc este administrator şi deţinător a 95% dintre părţile sociale. La 30 iunie 2011 societatea înregistra datorii la bugetul de stat de 11.635 de lei, din care aproximativ 40% reprezenta impozit pe profit şi pe lângă măsura menţionată s-a decis şi deschiderea procedurii de atragere a răspunderii solidare la plată a patronului. „Ne chinuim pentru redresare, asta e... Mai avem de recuperat şi creanţe. Firma chiar funcţionează, e pe linie dreaptă", a declarat Marian Verenciuc.

SC HMV Group Construct SRL este o firmă de construcţii care a avut la început un parcurs pe care mulţi noi patroni şi l-ar dori probabil. Deşi îşi are sediul într-un apartament din municipiul Botoşani, în 2009 a avut o cifră de afaceri de 361.977 de lei şi un profit brut de 90.858 de lei, iar aceasta în condiţiile în care agentul economic a fost înfiinţat abia la jumătatea anului 2008. Anul trecut societatea a reuşit să câştige o licitaţie în faţa unei firme de renume din Botoşani şi să monteze termosistem la sediul admnistrativ al fostei SC Modern Calor SA. Lucrarea s-a ridicat la 45.635 lei fără TVA şi a presupus inclusiv văruirea în portocaliu a clădirii.

La jumătatea lunii ianuarie a acestui an s-a făcut public că Marian Verenciuc a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Iaşi pentru că ar fi racolat fete şi le-ar fi trimis în Grecia să se prostitueze. La scurt timp a fost exclus din PDL.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite