Botoşani: Fetiţa gigant rămâne conectată la aparate!(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luciana-Anişoara are probleme de respiraţie din cauza greutăţii de 6800 grame înregistrată de naştere. Bebeluşul este atent monitorizat pentru că există riscul uor afecţiuni cardiace în primele zile de viaţă.

De trei zile de la naştere, Luciana-Anişoara Muntianu se află pe secţia de reanimare a Maternităţii Botoşani. Fetiţa gigant este,,legată,, la aparate pentru căa venit pe lume cu  mici probleme de respiraţie.

Mama sa se află în perioada de refacere după o operaţie grea de cezariană şi încă nu şi-a alăptat fetiţa.,, Deocamdată nu mi-au dat voie să o alăptez că este pusă pe aparate. Când îşi va reveni, o voi alăpta. Sunt curioasă să vaăd cât mănâncă şi dacă are poftă,, spune râzând Rodica Muntianu, mama fetiţei gigant.

Uriaşa este aşteptată acasă de cei nouă fraţi
Vestea că Rodica Muntianu a adus pe lume o fetiţă uriaşă s-a răspîndit cu repeziciune în localitatea Leorda. Cei mai nerăbdători să vadă bebeluşul de 6.800 de grame sunt cei nouă  fraţi  ai fetiţei cu vârste cuprinse între un an şi 16 ani dar şi tatăl bebeluşului ,Dorin Muntianu( 40 ani) , care va intra în concediu parental ca să îşi crească mezina

,, Copiilor şi soţului meu nu le-a venit a crede când le-am spus că fetiţa are aproape şapte kilograme. Au râs şi au spus că trebuie să avem grijă de acum cu mâncarea,, a mărturisit Rodica.

Fetiţa şi mama sa ar putea pleca acasă la sârşitul acestei săptămâni după ce medicii se vor asigura că micuţa este în afara oricărui pericol.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite