Botoşani: A treia zi a Festivalului Berii, un real succes(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: A treia zi a Festivalului Berii, un real succes(GALERIE FOTO)
Botoşani: A treia zi a Festivalului Berii, un real succes(GALERIE FOTO)

,,Bere Gratis,, a fost pe placul publicului iar Annes i-a vrăjit pe bărbaţi. Botoşănencele au stat la coadă să se pozeze cu Tavi Colen de la Talisman.

Trupa ,, Bere Gratis,, a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe de prezentatoare. Mulţi dintre cei prezenţi nu cunoşteau trupa şi au crezut că  vor primi din partea organizatorilor ,  bere gratis. Surpriza s-a dovedit însă mult mai mare, după ce trupa a susţinut un show incendiar.

Bărbaţii au fost cuceriţi de Annes
 Frumoasa artistă şi dansatoarele ei i-au lăsaţi muţi pe botoşăneni.  Show-ul oferit de Annes a deschis seria concertelor programate pentru cea de-a treia zi a festivalului.

La rând pentru Tavi Colen
Elegant şi mai în formă ca niciodată, jumătatea trupei Talisman a frânt inimile  botoşănencelor care au stat la rând să se fotografieze cu Tavi Colen. Artistul a interpretat cunoscutele piese ale trupei şi s-a arătat fascinat de felul în care a fost primit de fani. „ Impresionant. M-am urcat pe scenă şi mi-am dat seama că nu pot să văd unde se termină şirul oamenilor. De pe scenă spectacolul a fost de-a dreptul impresionant”, a mărturisit Tavi Colen.  Cea de-a treia zi a festivalului nu a fost lipsită de evenimente.

Mai multe citiţi în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite