“Festivalul Verii” va avea loc în toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea nu se lasă şi vrea cu orice preţ să organizeze pentru botoşăneni şi în acest an "Festivalul Verii ". Cum vara a cam trecut, cel mai probalil festivalul va fi organizat la sfârşitul lunii septembrie în Piaţa Revoluţiei.

Primăria nu a renunţat definiv la  "Festivalului Verii" , mai ales că o firmă privată din Iaşi s-a angajat că se ocupă de organizarea lui fără a cheltui banii municipalităţii. Astfel , ar urma ca toate manifestările să fie suportate de firma din Iaşi, primăria obligându-se doar să facă curat după festival, să plătească curentul electric consumat şi să asigure paza.  "Festivalul Verii" are şanse mari ca în acest an va fi organizat la sfâritul lunii septembrie în Piaţa Revoluţiei şi Pietonalul Unirii, doar  dacă lucrările începute în această zonă vor fi terminate până atunci.

"Avem o solicitare care ne-a venit pentru luna septembrie şi dacă o serie din lucrările noastre se finalizează . Nu a existat an să nu fie comentarii. Unii ne reproşează că este prea mare zgomot, alţii vor să se distreze. Eu sunt de acord şi cu una şi cu alta şi ştiu că totdeauna suntem la mijloc", a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite