Botoşani: Ovi, considerat câştigător la Festivalul Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Ovi, considerat câştigător la Festivalul Cerbul de Aur
Botoşani: Ovi, considerat câştigător la Festivalul Cerbul de Aur

Rudele artistului născut în Botoşani susţin că atribuirea marelui trofeu al festivalului s-ar fi făcut pe criterii subiective.

Ovidiu Jacobsen (Cernăuţeanu) sau Ovi, cum este cunoscut în industria muzicală, a făcut furori la Botoşani. Cel care a ieşit din competiţie cu două premii, respectiv Premiul de Popularitate şi Cerbul de Bronz, este considerat marele câştigător la Botoşani. Prietenii, vecinii, foştii profesori şi nu numai au urmărit cu emoţii decenarea premiilor Festivalului Cerbul de Aur 2009.

Mândria familiei

„Este o mândrie mai ales în calitate de tată. La radio îl dădeau pe locul I pe Ovidiu. Noi oricum suntem foarte mulţumiţi şi aşteptăm acum să vedem ce concerte va avea”, a declarat Constantin Cernăuţeanu, tătăl artistului, care speră ca acest rezultat să reprezinte pentru fiul său deschiderea unui drum încununat de succes în rândul publicului românesc. „Din punct de vedere muzical era un elev foarte bun şi am constatat că a evoluat mult. Sperăm să ne viziteze şi să-l vedem cât de curând într-un concert la Botoşani”, a specificat Mihaela Livadaru, director al Liceului de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani.

Performanţa lui Ovi pe scena de la Braşov nu a trecut neobservată nici de vecinii de bloc ai părinţilor acestuia. „Nici nu am zis că juriul nu îi va da Cerbul de Aur. M-am bucurat însă foarte mult când i-a dat nu unul ci două premii”, a spus Lucia Porof, o vecină de-a artistului care imediat după anunţarea premiilor i-a transmis telefonic felicitări lui Ovi prin intermediul părinţilor lui. „Antonino, reprezentantul Italiei care a luat Cerbul de Aur, nu se ridică la nivelul lui Ovi. Cred că marele premiu a fost dat pentru a îmbunătăţi relaţia dintre România şi Italia”, a declarat Neculae Porof, pensionar.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite