Femeie bătută într-un spital din Botoşani de asistenta care o îngrijea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Botoşani acuză o asistentă de la Spitalul Judeţean "Mavromati" că a lovit-o de mai multe ori cât a stat internată. Ginerele acesteia a depus deja luni dimineaţă o plângere la Poliţia municipiului Botoşani, cerând oamenilor legii să intervină şi să facă lumină în acest caz.

 „Am primit luni dimineata o plângere din partea ginerelui femeii. Am început o anchetă administrativă şi în funcţie de rezultate vom lua măsuri. Nu au mai fost plângeri privind activitatea acestei angajate", a spus Mihaela Miler, directorul medical de la Spitalul din Botoşani.

Femeia de 74 de ani s-a plâns familiei că asistenta medicală i-a pus o pernă pe faţă atunci când a cerut ajutor pe un ton mai insistent. Ginerele bătrânei, care era în italia, a revenit în ţară de urgenţă şi a făcut plângeri la Poliţie şi la Colegiul Medicilor.

Bătaie cu pietre şi cu scânduri la o discotecă din Botoşani

Şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani confirmă că bărbatul s-a plâns de rele tratamente aplicate femeii internate. „Un bărbat s-a adresat cu o plângere în care reclamă că o rudă a sa, internată în spital, a fost agresată de către un cadru medical. Efectuăm cercetări sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei vom proceda la o eventuală reîncadrare a faptei", a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani, Daniela Darea. 

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite