„Farmazonul din Hârlău“ vine la Teatrul Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi sâmbătă la un spectacol de excepţie. Actorii teatrului botoşănean pun în scenă piesa „Farmazonul din Hârlau“, după Vasile Alecsandri.

Cu 10 lei, spectatorii se vor delecta cu o piesă în regia artistică a lui Ion Sapdaru. „Avem aici creatori de primă mână. Sapdaru este înspre partea superioară a carierei sale, de actor, de regizor, de dramaturg. Noi am încercat să surprindem teatrul autohton în ansamblul său, prin readucerea în atenţie a acestei prime piese româneşti, după 170 de ani“, ne-a declarat Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu“ Botoşani. Costumele realizate de Alina Dincu şi mişcarea scenică remarcabilă, pe care şi-a pus amprenta cunoscuta coregrafă Victoria Bucun, promit ca acest spectacol să fie captivant.

Actori de renume vor aduce zâmbetul pe buze

„Nu am mai fost de mult timp la teatru, însă mi-am propus să îmi acord ceva timp şi pentru astfel de evenimente. Nu am mai văzut această piesă, dar pare să fie interesantă“, a spus Florentina Verticar, o botoşăneancă tentată de piesa de sămbătă seară.

Spectacolul începe la ora 18.00 şi promite să aducă zâmbetul pe buze publicului prin interpretarea de excepţie anunţată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite