Făceţi-vă rezerve de apă! Vineri si sâmbătă apa va fi întreruptă în tot judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apa va fi întreruptă începând de vineri de la ora 0.00 până sâmbătă la ora 12.00. Nova Apaserv recomandă botoşănenilor să-şi facă de astăzi rezerve de apă.

Astăzi dimineaţă, în jumătate din cartierele oraşului apa curgea cu presiune scăzută. Conducerea  Nova Apaserv susţine că acest lucru s-a datorat unor neînţelegeri cu cei de la Hidroconstrucţia, care au închis fără acordul operatorului de apă vana care alimentează conducta de alimentare de pe Calea Naţională.

 "Au închis această vană pentru a pregăti nişte lucrări la branşamente pentru mâine. Am dat dispoziţie să redeschidă imediat vana şi în scurt timp presiunea va reveni la normal", a spus Maricel Georgescu, directorul general de la Nova Apaserv.

Scietatea comericală Nova Apaserv a anunţat însă că va sista, vineri şi sâmbătă, furnizarea apei în toate localităţile judeţului. Măsura va fi luată ca urmare a unei solicitări venite din partea contructorului Pasavant Roediger, care lucrează la reabilitarea staţiilor de tratare de la Bucecea şi Cătămărăşti.

Astfel, apa va fi întreruptă de vineri, 5 august, ora 0.00, până sâmbătă, 6 august, ora 12.00.

În cele două zile, trei cisterne vor căra apă acolo unde vor fi solicitări întemeiate. Acest serviciu este oferit mai ales pentru unităţile comerciale.

"Utilizatorii trebuie să fie informaţi că reluarea funrizarii apei va fi resimtită diferenţiat de către aceştia,îintregul sistem intrand în parametrii normali de functionare abia in cursul zilei de duminică", a mai spus Maricel Georgescu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite