FOTO Razie printre cei fără adăpost în prima noapte geroasă a anului: Unii nu au vrut să fie salvaţi de la îngheţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele poliţiei locale au patrulat toată noaptea pe străzile oraşului Botoşani pentru salvarea persoanelor fără adăpost. La -14 grade au fost şi unii care au refuzat să fie salvaţi.

Un tânăr de 30 de ani a fost găsit în delir la uşa unii bloc de pe strada George Enescu. Cu greu poliţiştii au reuşit să îl convingă să îi urmeze la centrul de noapte" Hai mai omule că mori până dimineaţă", i-au spus poliţiştii locali care , în cele din urmă, l-au luat pe sus şi l-au urcat în dubă.

  

image
image
image

Click aici pentru fotogalerie  

Toată noapte au patrulat poliţiştii prin oraş . Cei mai mulţi au refuzat să fie salvaţi. „ Nu putem obliga. Încercăm să îi convinge că este pentru binele lor să meargă la centru, să bea un cei cald , să facă un duş decât să stea pe stradă la aceste temperaturi foarte scăzute", a declarat Bianca Albu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Botoşani.

În urma acţiunii, 15 oameni ai străzii au supravieţuit celei mai geroase nopţi din acest an. Raziile vor continua şi în următoarele zile mai ales că temperaturile vor coborî la -20 de grade Celsius.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite