BOTOŞANI Gravidă cu şapte copii acasă, scoasă din nămeţi cu plugurile FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanţa a rămas blocată în zăpada de doi metri şi a fost nevoie de intervenţia drumarilor ca să-i fie deschisă calea. Gravida a aşteptat ore bune ca Salvarea să o ducă la spital.

Femeii i-a venit sorocul şi a sunat la 112. Un echipaj de la Ambulanţă a pornit spre localitatea Liveni (jud. Botoşani), dar nu a putut ajunge la gravidă pentru că DN 24 C, care trece şi prin această localitate, este închis din cauza nămeţilor. Sulurile de zăpadă depăşesc 1,8 metri, spun drumarii, iar Salvarea nu a putut înainta un metru în faţă. Aşa că a fost nevoie de intervenţia de urgenţă a drumarilor.

  

image
image
image

Click aici pentru fotogalerie  

Un utilaj de la Secţia Drumuri Judeţene, aflat în zonă, a acţionat drept antemergător pe drumul naţional ca să deschidă calea ambulanţei. În cele din urmă, echipajul a ajuns la gravidă care îi aştepta pe medici la poartă cu bagajele făcute. „ Avea dureri mari. Dacă nu se ajungea la timp, năştea acasă. Mai are şapte copii", a spus una dintre rudele femeii.

Chinuită de durerile facerii, gravida nu a putut să spună decât că aştepta de ore bune Salvarea. Femeia în vârstă de 36 de ani a fost transportată la Spitalul Săveni.

 „Am trimis utilajele pentru deschiderea drumului ca şapte ambulanţe să ajungă la intervenţii. Toate drumurile care dau în DN 24 C sunt închise. Am luat această măsură ca maşinile să nu rămână blocate în zăpadă", a declarat Romeo Caciuc, director Drumuri Judeţene Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite