FOTO Debut cu victorie, majorete şi parlamentari pentru FCM Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Dorohoi a debutat cu dreptul în liga a III - a. Într-un meci disputat în această după amiază pe stadionul "1 mai", băieţii pregătiţi de Vespazian Colban au învins cu 2 - 0 pe CSM Paşcani, Scorul a fost deschis de Voiniciuc, care a înscris în minutul 38, în urma unei lovituri libere şi majorat în a doua repriză de Orăşanu, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Partida a provocat un entuziasm deosebit în al doilea municipiu al judeţului. Peste 1.000 de oameni au umplut până la refuz tribunele arenei, iar unii dintre ei au stat pe terenul viran din spatele acestora. Strada de lângă stadion a fost plină de maşini, iar la meci au venit deopotrivă oameni cu biciclete, dar şi alţii cu copii în căruţ.

image

În pauză cu toţii s-au delectat cu o reprezentaţie a majoretelor de la Casa Municipală de Cultură, tinerele fiind îmbrăcate în culorile echipei gazdă: roşu-alb-albastru.

image

"Am deschis sezonului fotbalului botoşănean cu o victorie, sperăm şi mâine să se întâmple acelaşi lucru în Divizia B. Am întâlnit o echipă cu state vechi în Divizia C, e bine că am câştigat, încercăm să scoatem maximum la fiecare meci. Trebuie să recunoaştem că am avut şi puţină şansă. Abordăm toate meciurile la victorie", a declarat la final Vespazian Colban, antrenorul FCM Dorohoi.

image

La partidă au asistat mai mulţi primari din zonă, parlamentarii din colegiul Dorohoi şi oficialii de la FC Botoşani. Mâine este programat primul meci în campionatul 2011/2012 şi pentru FC Botoşani, care întâlneşte pe propriul teren pe CF Brăila.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite