FOTO COD GALBEN DE GER Vezi cum s-au aventurat unii la drum la -20 de grade Celsius!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La drum au plecat în această seară botoşănenii care muncesc în străinătate şi trebuie să ajungă în zori la aeroport. Oamenii şi-au pus mai multe rânduri de haine , şi-au luat provizii de hrană şi s-au pregătit pentru tot ce este mai rău. Temperaturile au coborât la -20 de grade iar şoferii vorbesc despre curajul de a porni la drum. 

Citeşte şi: 

 Gerul năprasnic a făcut prima victimă: Un bărbat de 42 de ani a murit îngheţat la -22 de grade

„ Doar cei curajoşi pleacă zilele astea la drum", a spus unul dintre şoferii de autocare care au luat drumul Capitalei în această seară cu doar 15 oameni în maşină.

  

image
image
image

Click aici pentru fotogalerie  

Majoritatea lucrează în Italia, Spania ori Belgia şi au aşteptat zilele acestea ca aeroporturile să se redeschidă pentru a putea ajunge la locurile de muncă. „Am tot urmărit ştirile. Se pare că nu mai sunt drumuri blocate dar ne aşteptăm la tot ce e mai rău , ca iarna. Ne-am îmbrăcat bine, ne-am luat hrană şi apă iar de acum cum o vrea Dumnezeu. Avem de mers 500 de kilometri prin zăpadă la -20 de grade. E neunie curată dar nu avem de ales", a spus Dana Ifrim, o tânără care a pornit în această seară la drum cu autocarul spre Bucureşti.

Şi mai puţini au fost cei care s-au încumetat să plece la drum cu trenul deşi responsabilii de la CFR Călători anunţă că se circulă fără probleme spre Capitală. Veterani de război care circulă gratuit şi câţiva tineri au urcat în vagoane. Au fost şi unii care s-au aventurat la drum alături de copii de grădiniţă. „ Nu avem ce face. Trebuie să ajunge dimineaţă la Bucureşti. Ne-am îmbrăcat bine şi sperăm să nu rămâne înzăpeziţi pe traseu", a spus Ionuţ Daniliuc, călător.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite