FOTO Şoferul unui VW s-a trezit cu un biciclist peste el la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accindentul a avut loc faţa staţiei Petrom
Accindentul a avut loc faţa staţiei Petrom

De vină sunt ambii participanţi la trafic, spun poliţiştii care fac măsurători la locul accidentului. Nici şoferul, nici biciclistul nu au fost prudenţi în trafic şi s-a ajuns la o nenorocire. Şoferul s-a trezit cu biciclistul peste el la volan. 

Accidentul a avut loc în această seară în apropierea staţiei Petrom, la ieşirea spre Iaşi. VW Golf se îndrepta spre localitatea Băluşeni şi rula în acelaşi sens cu biciclistul.

Şoferul, Dumitru Ciobanu( 31 ani), terminase serviciul şi se ducea spre casă, bicilistul, paznic la societatea Combustibilul se ducea la program. Ambii rulau în acelaşi sens şi niciunul nu s-a asigurat. „ Nu l-am văzut şi nu l-am putut evita", spune şoferul VW-ului care l-a târât pe biciclist aproape 50 de metri pe şosea.

Vezi aici imagini de la accident! 

 

Accindentul a avut loc faţa staţiei Petrom Bicicleta a intrat prin parbrizul maşinii Biciclistul este în stare foarte gravă după ce a intrat prin parbriz

Impactul final a fost atât de violent încât bărbatul de 59 de ani a fot proiectat prin parbrizul maşinii. „ L-am văzut pe biciclist peste şofer la volan. Pompierii l-au scos afară", a spus un martor.

Şoferul a scăpat fără nicio lovitură. Biciclistul , în schimb, a fost transportat n stare gravă la Spitalul Judeţean Botoşani iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de suprvieţuire. Omul a fost practic rupt în două. El a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, o fractură de umăr, de picior dar şi multiple contuzii care îi pun viaţa în pericol.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite