Botoşani: Caravana Turului Ciclist al României a ajuns la Botoşani (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 160 de kilometri parcurşi, concurenţii înscrişi în Turul Ciclist al României au ajuns la Botoşani. Deşi sosirea era programată pentru ora 17.00, cicliştii au ajuns cu circa jumătate de oră mai devreme.

O parte din cei mai buni ciclişti din Europa au ajuns la Botoşani după o etapă dificilă în care au avut de înfruntat o temperatură foarte ridicată şi în acelaşi timp un drum aflat într-o stare precară, mai ales pe ultima parte.

Italianul Angelo Ciccone a reuşit să se impună pe ultimii metri şi să câştige cea de a treia etapă a Turului Ciclist al României. Acesta a fost urmat de grecul Ioanis Tamouridis şi bulgarul Daniel Petrov . 

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Botosani/ciclism.flv iurl=/editor_files/Image/ciclist online.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Dan Anghelescu, cel mai bun ciclist român, s-a clasat abia pe locul 27 în clasamentul etapei a treia. „A fost destul de greu. A fost foarte cald, concurenţii destul de buni dar suntem şi noi acolo şi avem şanse destul de mari la podium. Rutierii italieni ne fac cele mai mari probleme. Am avut dificultăţi destul de mari cu traseul. Drumurile lasă de dorit dar suntem în România şi ne-am obişnuit cu asta", a spus Anghelescu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite