FC Botoşani a pierdut lamentabil într-o comună de lângă Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-alb-albaştrii pregătiţi de Marius Popescu au pierdut pentru a doua oară în numai cinci zile. După ce marţi au fost învinşi de divizionara C Petrotub Roman în Cupa României, sâmbătă, într-un meci din etapa a II - a ligii secunde, au fost bătuţi şi de Victoria Brăneşti.

Fosta divizionară A, care l-a avut între buturi pe botoşăneanul Alin Bordeanu, deşi părăsită de o mulţime dintre jucătorii care au evoluat pe prima scenă fotbalistică, a câştigat cu 2 - 0 după un meci fără istoric. Scorul a fost deschis de Vasilescu în minutul 22, care a înscris din trei metri cu capul şi majorat opt minute mai târziu, când Stanciu a intrat pe stânga în careu şi l-a învins pe Roheţchi.

În minutul 88 gazdele au stabilit scorul final, după ce Kovacs a transformat un penalti acordat după un fault asupra lui Todoran. Spre final, în disperare de cauză, Popescu l-a pus pe Valeriu Bordeanu să joacă mijlocaş coordonator. Antrenorul botoşănenilor a mizat pe: Rohetki - Patache, Cip. Dinu, Poverlovici, Fl. Acsinte - Matiş (84 Nicolae), Vaşvari, Vătcan (57 Boroştean), V. Bordeanu - Chişu (84 Nicolae), M. Matei (cpt.) (53 Sandu)

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite