Botoşani: Explozia unei butelii la băgat în spital pe un bătrân din Vf. Câmpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din comuna Vf. Câmpului a ajuns la spital după ce butelia pe care a încărcat-o la o staţie de alimentare cu carburanţi, a explodat.

Ieri după amiază Aurelian G, în vârstă de 72 de ani, din localitatea Ionăşeni, comuna Vf. Câmpului s-a deplasat cu o căruţă la o staţie de alimentare cu carburanţi de pe raza localităţii de domiciliu pentru a încărca două butelii cu gaz butan.

„Folosind instalaţia din dotarea staţiei, gestionara de serviciu a încărcat cu gaz prima butelie şi i-a înmânat-o părţii vătămate care a transportat-o până la căruţă. În acest interval de timp, gestionara a încărcat ce-a de-a doua butelie pe care de asemenea a predat-o părţii vătămate, aceasta aşezând-o între piciarele sale. La scurt timp, ce-a de a doua butelie a explodat, rănind-o grav pe partea vătămată în zona abdominală. În urma suflului exploziei, butelia în cauză a fost aruncată la aproximativ 100 metri în afara staţiei”, a spus Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Victima a fost preluată de către ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Botoşani unde a fost internată cu leziuni grave în zona abdominală. În prezent poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la rănirea bătrânului  precum şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite