Botoşani: „Angajare de clovn“ la Teatrul „Eminescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: „Angajare de clovn“ la Teatrul „Eminescu“
Botoşani: „Angajare de clovn“ la Teatrul „Eminescu“

Preţul unui bilet de intrare la spectacolul de teatru programat mâine seară, de la ora 18.00, este 10 lei

Piesa este o adaptare după Matei Vişniec şi prezintă condiţia artistului din România.

„Angajare de clovn“ este programată la Teatrul „Mihai Eminescu“ de la ora 18.00. Piesa, regizată de Volin Costin, este o adaptare după textul lui Matei Vişniec şi prezintă condiţia artistului din România, cu toate problemele cu care se confruntă acesta.

Regizorul Volin Costin susţine că atât la premieră, cât şi la celelalte două reprezentaţii susţinute până acum la Botoşani şi Bucureşti, piesa s-a bucurat de succes la public.

„Este un spectacol despre condiţia artistului şi condiţia umană, despre condiţia tânărului artist în România. Este un spectacol de excepţie, un spectacol extrem de viu, în care am încercat să abordăm şi elemente comice. Această piesă am realizat-o împreună cu prietena noastră Victoria Bucun, căreia îi mulţumesc“, a afirmat regizorul Volin Costin. Din distribuţie fac parte actorii Andreea Moţcu, Gina Pătraşcu, Cristina Ciofu, Cezar Amitroaie, Sorin Ciofu şi Ovidiu Ivan.

Botoşănenii apreciază jocul actorilor

Preţul unui bilet este 10 lei. Botoşănenii care au fost prezenţi la premiera spectacolului „Angajare de clovn“, care a avut loc în luna octombrie, spun că vor reveni la reprezentaţia de sâmbătă seara. „Am fost la premiera piesei «Angajare de clovn» şi pot spune că este unul din cele mai bune spectacole puse în scenă de Teatrul «Eminescu». În ultimul an, nu am ratat nicio premieră“, a precizat Victor Popa, inginer.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite