Botoşani: Eliminaţi din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Eliminaţi din Cupa României
Botoşani: Eliminaţi din Cupa României

FC Botoşani merge din rău în mai rău şi după trei înfrângeri consecutive în campionat ieri a fost eliminată şi din Cupa României.

FC Botoşani a părăsit Cupa României fiind învinsă ieri la Bacău de FCM cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Boboc în minutul 26. Prima repriză a fost una echilibrată cel mai periculos jucător al gazdelor fiind ex-botoşăneanul Ayres Simao. În partea secundă botoşănenii au dat impresia că pot reveni în joc dar elevii lui Ştefan Apostol s-au întrecut în ratări şi meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde care merg mai departe în Cupa României.

FC Botoşani a ratat astfel unul din obiectivele stabite de conducerea clubului şi anume accederea în 16-imile competiţiei şi aducerea pe Municipal a unei echipe de Liga I. La finalul partidei, Ştefan Apostol antrenorul principal al FC Botoşani s-a arătat mulţumit de jocul echipei chiar dacă elevii săi au fost învinşi spunând că jocul a fost în creştere comparativ cu meciurile precedente. 

FCM Bacău: Ignătescu - Varea, Adăscăliţei, Kalai, Carnariu (69 Dobârceanu) - Dediu, Petrea (75 R. Cojocaru), Taban, Boboc (72 I. Radu) - Vraciu, Simao. Antrenor: Gheorghe Poenaru

FC Botoşani: Prisacă - Such, Tabără, Tincu, Atudorei, Ghiviziu, Bordeanu, S. Marin (70 Balaban), Ţigănaşu (46 Vrabie), Ghiceanu, Porfireanu (80 Ursu). Antrenor: Ştefan Apostol

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite