Botoşani: Elevii, supravegheaţi video la bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorul general şcolar Ada Macovei spune că nu va renunţa la camerele de supravegheat, în ciuda presiunilor pe care le fac atât elevii şi părinţii, cât şi dascălii. „Vrem să

Inspectorul general şcolar Ada Macovei spune că nu va renunţa la camerele de supravegheat, în ciuda presiunilor pe care le fac atât elevii şi părinţii, cât şi dascălii.

„Vrem să demonstrăm în acest fel că Botoşaniul poate ocupa un loc fruntaş şi fără să fie acuzat de copiat. Este un judeţ de top, cu elevi foarte bine pregătiţi”, a precizat Ada Macovei.  Deşi a primit numeroase ameninţări, şeful inspectoratului spune că nu se teme şi că îşi va duce planul la bun sfârşit. Pentru aceasta are nevoie de 176 de camere de supraveghere, care să fie montate într-o săptămână în sălile de clasă în care se susţin probele scrise la examenul de bacalaureat. 

La Colegiul Naţional „A. T. Laurian”  vor fi montate 40 de camere, la Colegiul „Mihai Eminescu” 28, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” şi la Colegiul Economic „Octav Onicescu”  24 de camere.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite