Elevă bătută pe holul şcolii de fostul prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, nervos la culme, a semănat groază, ieri, între elevii Liceului Dr. Mihai Ciucă din oraşul Săveni. Acesta a trecut de personalul care asigura paza la intrarea în şcoală şi s-a dus să-şi caute fosta prietenă într-o sală de clasă.

De nervi, a spart geamul unei vitrine cu materiale didactice şi a luat-o la bătaie pe fata de 16 ani care renunţase la relaţia cu el din cauza violenţelor la care era suspusă în ultima perioadă. Numai prezenţa jandarmilor, chemaţi prin 112 să intervină a scos-o pe fată din mâinile tânărului furios.

Citeşte şi: Tranzacţii cu mormintele bunicilor

„Echipajul de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că tânărul a pătruns în incinta liceului fără aprobarea personalului de serviciu, a lovit o elevă în vârstă de 16 ani, fosta sa prietenă, în urma altercaţiei spărgând şi un geam de la o vitrină. I-au întocmit lui A.I.A., în vârstă de 23 ani,din localitatea Drăguşeni, actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe" a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Jandarmi Botoşani. Băiatul de 23 de ani s-a ales şi cu o sancţiune de 2300 de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite