Elena Udrea a uitat că are şedinţă de Guvern şi a anulat vizita la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este pentru a treia oară când Udrea îşi anulează vizita la Botoşani
Este pentru a treia oară când Udrea îşi anulează vizita la Botoşani

Autorităţile judeţului au fost anunţate în jurul amiezii că Ministrul Eelna Udrea nu mai poate ajunge astăzi în Botoşani şi Suceava . Ministrul trebuia să semneze astăzi mai multe contracte privind realizarea unor investiţii de zeci de milioane de euro.

Deşi ieri era sigur că Elena Udrea va veni în Botoşani şi Suceava pentru a semna mai multe contracte privind realizarea unor investiţii publice, autorităţile locale au fost informate  telefonic că vizita de lucru a fost anulată.

„Vizita doamnei mnistru s-a amânat pentru o altă dată care ne va fi comunicată. Ministrul  Dezvoltării şi Turismului a aflat în ultimul moment că trebuie să fie prezentă la şedinţa Guvernului de astăzi unde se va discuta un proiect de lege legat de reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe", a spus primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur.

Elena Udrea era aşteptată să ajungă la Botoşani la ora 15.00. Aceasta este a treia vizită anunţată şi  anulată a ministrului Dezvoltării şi Turismului care trebuia astăzi să semneze contractul pentru realizarea celui mai mare parc regional de agrement din Moldova, un  proiect din cadrul unui program  de dezvoltare urbană pentru municipiul Dorohoi şi să inaugureze un spital care a fost modernizat în  municipiul Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite