Botoşani: Echitaţie la centrul „Cai de vis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Echitaţie la centrul „Cai de vis“
Botoşani: Echitaţie la centrul „Cai de vis“

Botoşănenii pot lua lecţii de călătie la sfârşitul săptămânii la centrul „Cai de vis“ din localitatea Vârfu Câmpului. Baza de echitaţie se află la aproximativ 40 de kilometri de

Botoşănenii pot lua lecţii de călătie la sfârşitul săptămânii la centrul „Cai de vis“ din localitatea Vârfu Câmpului. Baza de echitaţie se află la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Botoşani.

Preţul pentru o oră de antrenament este 40 de lei. „Cei pasionaţi de echitaţie pot veni la centrul nostru unde avem doi instructori specializaţi. Începătorii vor învăţa tainele echitaţiei în manejul amenajat în incinta centrului, iar cei care au acumulat experienţă şi au cel puţin 10-15 ore efectuate pot ieşi pe unul din traseele în pădurea din apropierea centrului“, a spus Vlad Iftime, administratorul centrului de echitaţie „Cai de vis“.

Mulţi botoşăneni spun că şi-ar fi dorit să practice acest sport, dar până acum nu au avut ocazia deoarece în judeţul Botoşani nu a existat un centru specializat.

Oferta, tentantă pentru tineri
„Am auzit de acest centru de la Vârfu Câmpului. Încă n-am fost să văd ce este acolo. Îmi plac foarte mult caii“, a spus Iulian Marcu, student care şi-a propus să ia lecţii de echitaţie la sfârşitul săptămânii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite