Botoşăneanul Ovi despre tragedia din Norvegia: „ Copiii mei erau la Oslo în ziua atentatului!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul  stabilit în Norvegia, care a reprezentat România la Eurovision 2010 alături de Paula Seling, este în stare de şoc mai ales că familia sa era în capitala Norvegiei în ziua tragediei. Mai mult, unul dintre supravieţuitorii atentatului este prietenul său care i-a povestit momentele de groază trăite pe insulă.

Citeşte şi:

Ovi a participat alături de norvegieni la marşul de solidaritate. Vezi aici fotografii inedite!

Ovidiu Cernăuţeanu( 36 ani)  susţinea vineri un concert în sudul Norvegiei . Soţia şi cei doi copii ai lor se aflau însă în vizită la o rudă în Oslo în ziua atentatului. „ Noi locuim într-un oraş de lângă Oslo dar vineri familia mea a plecat în vizită la cumnata mea care stă chiar în centrul capitalei. Am primit un mesaj telefonic de la soţia mea care mă anunţa ce s-a întâmplat în capitală. Evident, m-am speriat când am aflat cât de aproape erau de Guvern" , a spus Ovidiu Cernăuţeanu.

Artistul botoşănean este cu atât mai marcat de cele întâmplate în capitale Norvegiei, cu cât unul dintre supravieţuitorii măcelului de pe insula Utoeya este un prieten de familie. „ Este un băiat de 16 ani care participa la acea tabără de vară. MI-a povestit că a reuşit să scape cu viaţă pentru că a fugit în pădure. Mi-a spus că au fost momente de groază şi sunt absolut şocat",  a mai spus botoşăneanul, stabilit de 11 ani în Norvegia.

Artistul român, care a reprezentat anul trecut România la Eurovision alături de Paula Seling, vrea să compună o piesă în memoria victimelor atentatului şi a anunţat că va susţine un concert zilele acestea. „ Astăzi, eu şi familia mea vom participa la un marş de solidaritate organizat la Oslo. Suntem alături de norvegieni şi de familiile îndurerate atât cât putem. Voi compune o piesă în memoria victimelor. Dacă se va organiza un concert, cu asiguranţă voi cânta şi eu" , a mai spus Ovidiu Cernăţueanu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite