EXCLUSIV: Termica îşi face crematoriu: Aici vor fi incinerate probe de carne şi deşeuri sanitare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Sanitar-Veterinare a bătut deja palma cu Termica pentru închirierea unui spaţiu de 500 de m.p în curtea societăţii pentru construirea crematoriului.

 ,, Ne-am dat acordul şi le vom pune la dispoziţie terenul pentru ridicarea clădirii. " a declarat Ion Diaconu, director Termica.

Şi Consiliul Local, instituţie în subordinea căreia se află societatea de termoficare, s-a arătat interesat ca Termica să scoată bani din incinerare, mai ales că societatea se confruntă cu mari probleme financiare şi a început să îşi disponizibilizeze personalul.

Incineratorul va funcţiona în incinta Termica

image

400.000 lei pentru ridicarea construcţiei vor fi alocaţi din bugetul local pentru ridicarea construcţiei unde va funcţiona incineratorul.

Direcţia Sanitar -Veterinară (DSV)  a primit un incinerator de ultimă generaţie prin program Phare de la Uniunea Europeană. Rămâne doar ca acesta să fie pus în funcţiune.,, Nu cred că vom putea ridica acea construcţie anul acesta pentru că este criză şi nu sunt bani. Vom vedea la anul" a declarat Dora Vasiliu, director DSV Botoşani.

Probe de carne dar şi deşeurile sanitare din laboratoarele de microbiologie şi bacteorologie ale direcţiei vor fi distruse aici.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite