Botoşani: Drumul spre moarte al micuţei Denisa a fost reconstituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Drumul spre moarte al micuţei Denisa a fost reconstituit
Botoşani: Drumul spre moarte al micuţei Denisa a fost reconstituit

16 minute se pare că i-a trebuit criminalului sau complicelui să o ducă pe fetiţă la râpă. Denisa Suru avea o gaură sub bărbie atunci când a fost găsită. Nu este exclusă varianta ca mama sa, care desfăca porumb cu un cui, să i-l fi înfipt în gât.

Citeşte şi:
Denisa Suru condusă pe ultimul drum de tot satul

Denisa a fost ucisa cu o lovitură puternică în cap

Poliţiştii şi procurorii refuză să mai ofere informaţii despre evoluţia anchetei .Dosarul figurează ca AN, adică autorii sunt necunoscuţi.

 Totuşi,  surse din rândul anchetatorilor susţin că, ieri dimineaţă, criminaliştii au reconstituit drumul spre râpă. Mai exact, aceştia au vrut să vadă în cât timp se ajunge la râpa Lutăria de la casa familiei Suru, croind drumul peste dealuri. Astfel, criminaliştii au aflat că autorul crimei ori complicele său  au avut nevoie de 16 minute ca să scape de trupul fetiţei.

În dimineaţa dispariţiei fetiţei, toată familia Suru era pe câmp la desfăcat porumb.  Bunicul fetiţei a fost singurul care a părăsit grupul şi a plecat acasă pentru jumătate de oră ca să adape animalele.  Nimeni nu ştie ce a făcut Gheorghe Suru în tot acest timp.

 Sub bărbia fetiţei a fost găsită o gaură făcută cel mai probabil de un obiect ascuţit. Anchetatorii nu exclud varianta ca micuţa să fi fost înţepată cu un cui mai ales că mama sa desfăca porumbul la câmp cu un asemenea obiect.

Mai multe detalii,  mâine în Adevărul de Seară şi Click


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite