Botoşani: Doi bărbaţi din Draxini sunt cercetaţi pentru braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Doi bărbaţi din Draxini sunt cercetaţi pentru braconaj
Botoşani: Doi bărbaţi din Draxini sunt cercetaţi pentru braconaj

Cei doi au fost prinşi în cursul dimineţii de ieri pe malul lacului Dracşani cu o cantitate de circa 30 de kilograme de peşte.

În dimineaţă, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani a surprins pe malul lacului Dracşani, doi bărbaţi care braconau cu ajutorul a două plase monofilament. Cristian Niţuleac, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani susţine că Constantin N. în vârstă de 39 ani şi Victor M.în vârstă de 18 ani, ambii cu domiciliul în satul Draxini, com Băluşeni, reuşiseră să braconeze din iaz până la apariţia jandarmilor aproximativ 30 de kilograme de peşte, din speciile crap puiet şi caras, cauzând un prejudiciu în valoare de 300lei.

"Jandarmii au ridicat în vederea confiscării cele două plase monofilament iar lui Constantin N. şi Victor M. li s-au întocmit dosare cu acte premergătoare pentru săvîrşirea înfracţiunilor de furt şi pescuit cu unelte neautorizate. Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani", a precizat Cristian Niţuleac.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite