Trei persoane din Botoşani au murit intoxicate într-o pivniță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: www.btonline.ro
FOTO: www.btonline.ro

Două persoane, un bărbat şi prietena lui, din Botoşani, au murit, duminică după-amiază, iar un al treilea bărbat a murit la scurt timp la spital.

Astfel, patru persoane împreună cu mai mulţi prieteni au mers, duminică, la un grătar la o fermă din Orăşeni Deal, localitate situată la aproximativ zece kilometri de Botoşani, iar la un moment dat unul dintre bărbaţi, în vârstă de 37 de ani, a coborât în pivniţă pentru a lua ceva.

Din cauză că bărbatul întârzia să se întoarcă, prietena lui în vârstă de 33 de ani a coborât după el şi pentru că nici ea nu revenea, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani a mers după ea.

Soţia ultimului, în vârstă de 29 de ani, a intrat şi ea în pivniţă, unde i-a găsit pe cei trei în stare de inconştienţă lângă scara din pivniţă şi a leşinat, iar un bărbat a scos-o de acolo şi a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani intervenind şi scoţându-i pe cei trei din pivniţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Doina Lupu, a declarat că cei trei au fost preluaţi de echipaje ale Ambulanţei şi SMURD şi transportaţi la spital.. Bilanţul morţilor se ridică la trei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite