Botoşani: Dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat
Botoşani: Dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat

Un tânăr în vârstă de 18 ani care avea permisul suspendat din 20 iulie a fost prins în trafic de către poliţiştii botoşăneni.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.20, în timpul activităţilor de supraveghere şi control a traficului rutier, poliţiştii Serviciului Politiei Rutiere Botosani, l-au identificat în trafic pe Claudiu C., de 18 ani, din satul Flondora, comuna Manoleasa, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, deşi avea permisul de conducere eliberat de autorităţile italiene în anul 2009 suspendat din data de 20.07.2009.

"La data de 19.07.2009, conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor poliţiei. În aceste împrejurări, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat începând cu data de 20.07.a.c., fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulaţie. Conducătorului auto i-a fost întocmit un nou dosar penal pentru conducerea autovehiculului pe drumurile publice având permisul suspendat", a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite