Botoşani: Dosar penal pentru că a condus fără a avea permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Dosar penal pentru că a condus fără a avea permis
Botoşani: Dosar penal pentru că a condus fără a avea permis

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând un autoturism deşi nu avea permis de conducere şi era în stare de ebrietate.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, poliţiştii botoşăneni au identificat în trafic, pe strada Ion Pilat din municipiul Botoşani, un autoturism marca Opel Vectra, condus de către Alexandru G. în vârstă de 22 de ani, din municipiul Botoşani. La controlul documentelor poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere şi în plus se afla sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest i s-a stabilit o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul respirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Faţă de Alexandru G., au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legală”, a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite