Botoşani: Dosar penal pentru că a părăsit locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Dosar penal pentru că a părăsit locul accidentului
Botoşani: Dosar penal pentru că a părăsit locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 61 de ani s-a ales cu dosar penal pentru a că a părăsit locul accidentului după ce la lovit pe un copil ce s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului. 

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.40, în timp ce minorul O. N., de 12 ani, din com. Mihai Eminescu, se deplasa ca pieton pe acostamentul din partea dreaptă a DN 29 B, pe raza localităţii Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, s-a  angajat  imprudent în traversarea drumului, împrejurare în care a fost acroşat de un autoturism marca, al cărui conducator a părăsit locul faptei.

"Cercetările efectuate în cauză au condus la identificarea cu operativitate a  conducătorului auto în persoana numitului Ştefan C., de 61 de ani, din municipiul Botoşani, posesor al  permisului de  conducere categoria B din  anul 1976. În urma accidentului victima a suferit leziuni uşoare care nu au necesitat internarea.Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite