Botoşani: Dorohoian cercetat pentru deţinere şi vânzare de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Dorohoian cercetat pentru deţinere şi vânzare de droguri
Botoşani: Dorohoian cercetat pentru deţinere şi vânzare de droguri

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă 20 de grame de cannabis în schimbul sumei de 350 de lei.

Procurorii Biroului Teritorial Botoşani din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani l-au prins ieri în flagrant pe un bărbat în vârstă de 36 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani care încerca să vândă droguri. Acesta a vândut unui poliţist cantitatea de 20 de grame de cannabis contra sumei de 350 de lei.

Potrivit poliţiştilor, în cursul zilei de ieri a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bărbatului prins în flagrant şi a fost pus în executare un mandat de aducere la sediul Biroului Teritorial Botoşani al D.I.I.C.O.T., în vederea audierii acestuia.

Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor: un terminal de telefonie mobilă, 4 cartele SIM, un pachet conţinând foiţe filigranate folosite la confecţionarea artizanală a ţigaretelor şi o rolă de aceeaşi natură, 5 probe de substanţă vegetală şi 3 obiecte purtătoare de urme de fragmente vegetale – acestea urmând a fi expertizate de specialişti din cadrul Laboratorului de Analize şi Profil al Drogurilor al B.C.C.O. Iaşi, precum şi suma de 350 lei primită de C.S.C. ca preţ al drogurilor vândute.

Tot în cursul zilei de ieri Biroul Teritorial Botoşani din cadrul D.I.I.C.O.T. a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în cazul bărbatului din Dorohoi care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de procurare, deţinere şi punere în vânzare de droguri de risc, fără drept şi deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu, despre acesta obţinându-se anterior date şi indicii că desfăşoară activităţi pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite