Botoşani: Bătăut pe o stradă din Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Bătăut pe o stradă din Dorohoi
Botoşani: Bătăut pe o stradă din Dorohoi

În cursul zilei de ieri a fost internat la Spitalul de urgenţe Botoşani un bărbat în vârstă de 56 ani, din mun. Dorohoi, care îjurul orei 5.00 a fost bătut de trei tineri. Medii au stabilit că bărbatul are traumatism cranio-cerebral acut închis şi fractură bază craniu.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor botoşăneni care au declanşat o anchetă pentru identificarea autorilor. Victima le-a povestit poliţiştilor că în jurul orei 05.00, în timp ce se deplasa pe o stradă din Dorohoi a fost agresat de trei indivizi necunoscuţi.

"În urma verificărilor efectuate autorii agresiunii au fost identificaţi în persoana lui B. ANTONIU de 21 ani, din mun. Dorohoi şi N. BOGDAN-ALEXANDRU de 19 ani, din aceeaşi localitate. Între agresori şi victimă a avut loc un conflict spontan apărut la ieşirea dintr-un cafe-bar, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Primul dintre agresori, respectiv B. ANTONIU, i-a cerut victimei o ţigară, însă fiind refuzat l-a lovit pe acesta pumnul peste faţă, doborându-l la pământ, împrejurare în care a intervenit şi al doilea, respectiv N. BOGDAN ALEXANDRU care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu piciorul în zona capului. Victimei nu i-au fost sustrase bani sau alte bunuri", a precizat comisarul Gabriel Miron, ofiţer de relaţii publice în cadrul IPJ Botoşani.

Poliţiştii aşteaptă să vadă concluziile medico-legale în funcţie de care se vor încadra fapta comisă de cei doi tineri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite