Donaţii consistente la boutique-ul caritabil de la Estuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boutique-ul Estuar
Boutique-ul Estuar

De la bijuterii până la icoane, botoşănenii au donat diverse obiecte centrului pentru a fi transformate în cadouri de Crăciun.

Acţiunea este organizată astăzi cu prilejul Zilei Internaţionale a Sănătăţii Mintale.  Botoşănenii sunt invitaţi să doneze diverse obiecte din casă şi nu numai care, ulterior, vor fi aranjate şi ambalate de beneficiarii centrului Estuar şi vândute la preţuri modice de Crăciun.

Primii care au dat curs invitaţiei au fost deţinuţii încarceraţi la Penitenciarul Botoşani care au donat fundaţiei tablouri lucrate de ei în închisoare. „ Oamenii au fost receptivi la mesajul nostru şi au răspuns invitaţiei. Au donat cutii pentru cadouri, bijuterii, icoane, tablorui dar şi orice alte bunuri care au considerat că sunt potrivite pentru a fi oferite de Crăciun", a declarat Adina Pascal, director Fundaţia Estuar Botoşani.

În următoarea perioadă, beneficiarii fundaţiei vor aranja obiectele, le vor recondiţiona, dacă este nevoie, şi le vor ambala frumos după care le vor vinde de Crăciun la preţuri modice. Banii obţinuţi astfel vor fi cheltuiţi pentru activităţile persoanelor cu probleme mintale care frecventează acest centru.
Magazinul de donaţii se închide la ora 17.00. Donaţii se mai pot face şi zilele următoare la Centrul Filialei Botoşani a Estuar .

„ Donează un lucru/obiect pe care nu-l mai utilizezi, cumpără un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine. Gesturile tale vor avea un triplă utilitate: ecologică - prin practica de reutilizare a produselor, socială - prin donaţia pe care o faci, şi economică - prin cumpărăturile tale solidare", este mesajul transmis de voluntari tuturor botoşănenilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite