Doi tineri din Botoşani distruşi de viteză şi alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost transportaţi în stare gravă la un spital din Iaşi, iar alti trei sunt la spitalul din Dorohoi.

Două persoane au fost grav rănite, iar alte trei au fost rănite uşor, după un accident de circulaţie produs în localitatea Oroftiana din comuna Suharău. Şase tineri cu vârste între 19 şi 25 de ani, se întorceau de la discotecă cu un VW Golf 3.

Aceştia mergeau spre satul Baranca, însă viteza prea mare şi alcoolul consumat au dat de furcă şoferului maşini, Vlad D, de 23 de ani, care nu a reuşit să mai controleze maşina şi s-a izbit violent de un parapet. Bilanţul accidentului este tragic. Trei persoane au fost rănite grav, fiind transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Mavromati.

 Doi dintre pasageri au rămas încarceraţi, având nevoie de intervenţia echipelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Un echipaj de descarcerare şi unul SMURD aparţinând Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, precum şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dorohoi şi Botoşani au intervenit cât se poate de rapid.

Pentru a scoate cele două victime, de 25 respectiv 18 ani, dintre fiarele contorsionate, s-a acţionat pentru tăierea portierelor şi a cupolei. Pasagerul din dreapta a fost preluat de echipajul cu medic şi transportat la Spitalul Judeţean „Mavromati" Botoşani, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajul SMURD şi celelalte două ambulanţe şi transportate la Spitalul de Dorohoi pentru a fi stabilizate. Ulterior, acestea au fost transferate la Spitalul Judeţean Botoşani. Ulterior, cei doi tineri răniţi grav au fost duşi cu un elicopter la Iaşi, întrucât starea lor se agravase. Şoferul avea o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite