Doi boschetari şi-au pierdut viaţa în acelaşi loc, la interval de trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii au fost găsiţi de aceeaşi femeie care a alertat îngrozită autorităţile. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Locatarii de pe strada Octav Băncilă s-au îngrozit ieri dimineaţă când au aflat că la ghena de gunoi din cartier s-a mai găsit un om al străzii care zăcea fără suflare după un container. Petru Antoniu, de 46 de ani, locuia mai mult pe stradă, după ce nevasta nu-l mai primea în casă sătulă de scandalurile care se iscau de la băutură.Ieri abia se externase de la Spitalul de Psihiatrie.

Acest caz este al doilea în decurs de trei zile. Duminică, un alt om al străzii fusese găsit spânzurat lângă containerul de gunoi cu o sârmă din gardul care împrejmuia. Grozăvia a fost descoperită de către concubina sa cu care locuia la locul de depozitare a gunoiului, unde improvizaseră un pat. Bărbatul decedat dimineaţă a fost găsit de aceeaşi femeie. Astăzi dimineaţă, locatarii din zona au fost treziţi de sirenele ambulanţei şi poliţiştilor. Criminaliştii au strâns probe pentru a demonta ipoteza unui fapt penal.

„ Acela găsit primul ameninţa de mult c face seama, iar acesta de azi la fel. Nu-l mai primea nevasta" a spus un locatar din zonă. Oamenii se tem ca astfel de cazuri să nu se repete, mai ales că în zonă sunt mulţi oameni ai străzii. „ Aprind lumânări aici cu zecile pentru acela care a murit primul şi beau aici şi se tânguie. Mare lucru să nu mai moară vreo doi" a spus Constantin Burlacu. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite