Botoşani: Divizionara B Pro Volei a plecat în cantonament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Divizionara B Pro Volei a plecat în cantonament
Botoşani: Divizionara B Pro Volei a plecat în cantonament

Formaţia Pro Volei Botoşani pregătită de Aurel Ioniţă a plecat în cantonament la Poiana Negri unde va sta timp de zece zile.

După o pauză de aproximativ patru luni, formaţia feminină ce reprezintă judeţul Botoşani în Campionatul Naţional de Volei a reluat pregătirea. După două săptămâni de antrenamente în Sala Polivalentă din Botoşani, astăzi echipa pregătită de Aurel Ioniţă a plecat în cantonament la Poiana Negri unde va sta până pe data de 12 august.

"Avem un cantonament de zece zile la Poiana Negri după care echipa va reveni la Botoşani unde îşi va continua antrenamentele şi va susţine mai multe jocuri amicale", a spus Cătălin Buhăianu, preşedintele clubului Pro Volei.

Meciuri amicale în Sala Polivalentă

După revenirea din cantonamentul de la Poiana Negri, Pro Volei va disputa câteva meciuri amicale cu formaţii atât de liga a II-a cât şi de liga I. Conducerea clubului susţine că îşi propune ca majoritatea jocurilor să se dispute în Sala Polivalentă pentru a da posibilitatea botoşănenilor să vadă echipa la lucru înainte de startul noului sezon.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite